Huisartsen

Huisartsen BRUGGEAls een echte ‘tandem’ willen wij met u in dialoog gaan. We begeleiden en ondersteunen u, in goede tijden, maar ook bij ziekte en gezondheidsproblemen. Samen met u werken we aan uw welzijn.

Groepspraktijk in Sint-Michiels (Brugge)

Als groepspraktijk kunnen wij u een optimale dienstverlening bieden, aangezien u steeds bij een van onze artsen terecht kunt. Hebt u buiten onze consultatie-uren nood aan advies, dan kan u terecht bij de wachtdienst.

Meer over:

Attesten en formulieren

Een attest nodig? Of heeft u een formulier dat ingevuld moet worden? Dan dient u hiervoor langs te komen op consultatie. Als arts mogen wij enkel attesten schrijven die stroken met de waarheid, valse attesten zullen dus steeds geweigerd worden. Vraag tijdens de consultatie voldoende voorschriften. De arts beslist telkens voor welke periode er voorschriften kunnen meegegeven worden.

Waarvoor kan u bij ons terecht?

Het ene consult is het andere niet. Elke patiënt heeft specifieke vragen en noden. Ontdek waarvoor u zoal bij de huisartsen van onze praktijk terecht kan.

Globaal medisch dossier

Wij raden alle patiënten aan een globaal medisch dossier te openen. Benieuwd naar de voordelen van deze werkwijze? Lees dan verder …